Skip to content

Murder on the Gdansk Floor

dün gece kiev’de oynanan harika isveç – ingiltere maçından önce her iki takımın taraftarları kiev sokaklarında çalan oasis’in efsane şarkısı wonderwall’a beraber eşlik ettiler.

kariyeri boyunca 110 defa irlanda milli takımında yer alan kevin kilbane, aktif futbol hayatına devam etmesine rağmen 2010 dünya kupası sırasında irlanda televizyonunda yorumculuğun tatlı büyüsüne kapıldı ve geçen sene de bir üniversiteden profesyonel spor yazarlığı ve yayıncılığı diploması aldı. şu an bbc’nin euro 2012 kadrosunda yer alıyor. bbc demişken dün akşam isveç – ingiltere maçında konuk oldum kendilerine, yine harika bir sunum vardı. kendi devlet televizyonumuzda ise malesef 3d kıraathane atmosferinde, kelime dağarcığı 1+1 stüdyo tipi, oraletli bir yayın var.

polonya’nın gdansk şehrinde irlanda’nın ispanya’ya 4-0 yenildikten sonra “murder on the gdansk floor”1 manşetleri atıldı mı bilmiyoruz ama maç için gdansk’a gelip doğru bara gidenler kevin kilbane’in “ice ice baby” performansına şahit oldular.

bu kadar terli ve sarhoş adamın ardından turnuva boyunca tribünlerde kameraya yansıyan en güzel kızla bitirelim. açılış günü, çek cumhuriyeti – rusya maçında 1-2 saniyeliğine gözüken ve fenomen haline gelen utangaç rus güzeli,

  1. sophie ellis-bextor’ın murder on the dance floor şarkısına bir gönderme []